پنه با خامه و سالمون دودی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که دستور پخت این غذا را برایتان تدارک دیده است.

 وب سایت آشپز باشی: پنه با خامه و سالمون دودی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که دستور پخت این غذا را برایتان تدارک دیده است.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد تخم مرغ کلاسیک :

۱- حتی الامکان در تهیه ی این غذا از آبلیموی تازه استفاده کنید.

۲- سالمون های دودی اغلب نمک فراوان دارند ، لذا فقط در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

پنه با خامه و سالمون دودی

مواد لازم:

  •   350 گرم  پنه ریگاته
  • 2 قاشق چای خوری کره
  • 3 قاشق غذاخوری موسی
  • 1 فنجان خامه
  • 1 قاشق چای خوری   آبلیمو
  • 100 گرم  سالمون دودی
  • 2 قاشق غذاخوری پیازچه
  • به میزان لازم نمک و فلفل
       طرز تهیه:

1. پاستا را در یک دیگ بزرگ آب نمک طبق دستورالعمل روی جعبه آن بجوشانید ، در همین حین در یک ماهی تابه کوچک کره را با شعله متوسط آب کنید ، موسیر را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بپزید تا موسیرها نرم شود. سپس خامه را اضافه کنید و این ترکیب را یک بار تا دمای جوش برسانید.

  2.  حالا پاستا را آبکش کنید و به دیگ برگردانید. ترکیب خامه ای را همراه با آبلیمو به پاستا اضافه کنید ، سالمون و پیازچه خرد شده را نیز اضافه کنید. قدری نمک و فلفل نیز روی آن بپاشید.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه