گلابی یکی از میوه های خیلی خوشمزه است که باید در این روزها نهایت استفاده را از آن بکنیم. کیک گلابی یکی از گزینه هایی است که طعم خوب گلابی را می توانیم با آن حس کنیم.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله آشپزی مثبت - نيره اعظم زنجاني: گلابی یکی از میوه های خیلی خوشمزه است که باید در این روزها نهایت استفاده را از آن بکنیم. کیک گلابی یکی از گزینه هایی است که طعم خوب گلابی را می توانیم با آن حس کنیم.

کیک گلابی د رسته

مواد لازم

  • 3 عد د گلابی
  • 1 پیمانه شکر
  • 3 ق س عسل
  • 1 عد د رند ه پوست لیمو
  • 1 ق م زنجبیل تازه
  • 2/1 1 پیمانه آرد
  • 4/1 پیمانه پود ر نشاسته
  • 4/1 ق چ پود ر زنجبیل
  • 4/1 ق چ پود ر د ارچین
  • 1 ق س بیکینگ‌پود ر
  • 3 عد د تخم‌مرغ
  • 4/3 پیمانه شکر
  • 90 گرم کره

طرز تهیه:

1. ابتد ا گلابی‌ها را پوست بگیرید، خرد کنید. د ر یک قابلمه مناسب گلابی‌ها را همراه شکر، عسل، پوست لیمو و زنجبیل تکه شد ه و مقد اری آب روی حرارت بگذارید. جوش که آمد، د ر آن را گذاشته و بگذارید حد ود 15 د قیقه بپزد و گلابی‌ها کمی نرم شوند، سپس آنها را از شربت خارج کرد ه و روی د ستمال آشپزخانه بگذارید تا شیره اضافی آنها خارج شوند.

2. برای تهیه کیک آرد، نشاسته، پود ر زنجبیل، د ارچین وبیکینگ‌پود ر را د ر یک ظرف مناسب باهم مخلوط کرد ه، آنها را د و بار الک کنید. د ر یک ظرف د یگر تخم‌مرغ ها و شکر را خوب باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا پف کرد ه ، سفید شود. کره را هم به آن اضافه کرد ه و به هم زد ن اد امه د هید.

3. حالا مخلوط آرد را به‌آرامی به مواد اضافه کرد ه و هم بزنید تا مایه کیک آماد ه شود. فر را با د مای 180 د رجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب مستطیل شکل مناسبی را چرب کنید، سپس مایه کیک را د اخل آن بریزید. حالا گلابی‌ها را د اخل آن بچینید طوری که گلابی‌ها کاملاً د ر کیک فرو روند. قالب را به مد ت 50 تا60 د قیقه د اخل فر قرار د هید تا کیک آماد ه شود.

فوت و فن

چنانچه زنجبیل تازه د ر اختیار ند اشتید، برای پخت گلابی از پود ر زنجبیل استفاد ه کنید.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه